Ana Sayfa
Duyurular
Microsoft Kullanım Politikalarındaki Değişiklik Hakkında

Microsoft Kullanım Politikalarındaki Değişiklik Hakkında

Microsoft firması üniversitelere sunduğu lisans türlerinin ve depolama alanlarının kullanım politikalarında bazı değişiklikler yapmıştır.
Microsoftun kullanım politikalarında yaptığı değişikliklere istinaden, üniversitemiz personelinin ve öğrencilerinin office 365 hesapları farklı bir sunucuya taşınmıştır.
Yeni sunucuya erişmek için portal.office.com linki üzerinden kullanıcıadı@sakarya.edu.tr hesabınız ile giriş yapabilirsiniz.
Microsoft tarafından yapılan bu taşıma sırasında yalnızca kullanıcı bilgileri taşınmıştır. One drive tarafında depolanan verilerin taşınması yapılmamıştır.
Eski sunucuda yer alan verilerin taşıma işleminin kişilerin kendisi tarafından yapılması gerektiği bildirilmiştir. Bu sebeple, kullanıcılarımızdan One drive alanını kullananların, eski sunucudaki hesaba giriş yaparak verilerini indirip, yeni sunucudaki hesaba yüklemeleri gerekmektedir.
Eski sunucuda yer alan verilerin yeni sunucuya aktarılması için kullanıcılara 3 aylık bir süre tanınmıştır. 30.04.2024 itibari ile erişim sorunları yaşanmaması için gerekli taşıma işlemlerinin yapılmasını rica ederiz.
Eski sunucuya erişmek için portal.office.com link üzerinden kullanıcıadı@sakaryaedutr.onmicrosoft.com şeklindeki mail adresi ve eski şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.*